SANATATEA E VITALA - PRETUIESTE-TE!
Adresa:
Craiova
Calea Bucuresti, Bl. U11,
(parter)
(langa Hotel Helin Lapus)
Program:
Luni 09.00-16.00
Marti 11.00-19.00
Miercuri 09.00-15.00
Joi 09.00-19.00
Vineri 09.00-12.00
Despre noi
Pacientii ce sunt nevoiti sa apeleze la serviciile de recuperare si refacere fizica medicala, apartin tuturor categoriilor de varsta si populeaza toate categoriile sociale. Din nefericire in viata fiecarui om, poate interveni la un moment dat, indiferent de varsta sau statut social, un eveniment ce poate duce la slabirea starii de echilibru si integritate fizica si motorie. Pentru a va redobandi echilibrul fizic cat si psihic va punem la dispozitie aparatura moderna si personal calificat.
Kinetoterapia (gimnastica medicala) reprezinta terapia prin miscare. Kinetoterapia (recuperare medicala) consta in efectuarea unui ansamblu de tehnici si metode aplicate in functie de fiecare persoana si afectiunea pe care o prezinta.
Programele de kinetoterapie sunt individualizate pe categorii de varsta (copii, adulti, varstnici) si in functie de tipul afectiunii (afectiuni ortopedice, reumatice, neurologice, etc.). Fiecare pacient beneficiaza individual de supraveghere de specialitate (fiziokinetoterapeut) in timpul programului de kinetoterapie. Kinetoterapia nu este numai pentru cei care au anumite dureri sau probleme, ci si pentru cei care doresc sa se simta bine fizic si psihic.
Sedintele de fizioterapie sunt realizate cu aparatura de ultima generatie (BTL) ce prezinta programe specifice fiecarei afectiuni. Electroterapia ( diadinamici, TENS, interferentiali, electrostimulare, galvanici, Trabert) este una dintre cele mai raspandite metode de fizioterapie. Este foarte eficienta atunci cand este asociata si cu alte proceduri (ex :ultrasunet). Ultrasunet Laserterapie.